Bestelopties

Bestelopties

U vindt hieronder meerdere mogelijkheden om uw bestelling te plaatsen. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken? Dan kunt contact opnemen met uw accountmanager.

Online

Online bestellen biedt veel voordelen. U kunt overdag focussen op uw klus. 24 uur per dag en dat 7 dagen per week kunt u uw bestellingen plaatsen. Wel zo makkelijk! Bestellingen die op werkdagen online voor 15.00 uur worden gedaan kunt u de volgende werkdag laten bezorgen op een voor u geschikte locatie. Dat kan bij u aan de zaak zijn of op een werkplek ergens in Nederland. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden! Hoe het online bestellen werkt vindt u hier.

Telefonisch

Onze binnendienst is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Een overzicht van onze contactgegevens vindt u op deze pagina. Naast onze binnendienst kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager.

Accountmanagement

Jarola beschikt over een aantal deskundige en ervaren accountmanagers. Zij hebben een uitgebreide kennis van ons assortiment en van de mogelijkheden die wij u als bedrijf kunnen bieden. Wilt u eens een afspraak maken om te kijken wat Jarola voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. U vindt onze contactgegevens hier.

2BA en Artikelbeheer

Wij ondersteunen het bestellen via diverse ERP-pakketten, zoals bijvoorbeeld Syntess en Handsoft, wat veel gebruikt wordt in de bouw- & installatie sector. Onze artikeldata is dan ook beschikbaar via 2BA en Artikelbeheer. Meer info? Neem dan contact op via telefoonnummer 0523 - 687 470 of mail naar sales@jarola.com.

Dropshipping

Wij bieden webshops de mogelijkheid om gebruik te maken van dropshipping. Hierdoor kunt u op een eenvoudige manier het aanbod van uw webshop vergroten. Meer info? Maak een afspraak met een accountmanager via telefoonnummer 0523 - 687 470 of mail naar sales@jarola.com.

Orders met PDF Reader

Om gebruik te kunnen maken van onze services dienen orders verwerkt te kunnen worden met een PDF reader. Wat dit precies inhoudt vertellen we u graag persoonlijk. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer 0523 - 687 470 of mail naar sales@jarola.com.