Bezorgopties

Bezorgopties

Uw bestelling bijna altijd gratis bezorgd!

Bespreek uw condities m.b.t. leveringen met uw accountmanager.

Afspraken aangaande bestellingen en bezorgen stemt u af met uw accountmanager.

Online bestellen biedt veel voordelen. U kunt overdag focussen op uw klus. Online staat u nooit voor een "dichte deur". 24 uur per dag en dat 7 dagen per week kunt u uw bestellingen plaatsen. Wel zo makkelijk! Bestellingen die op werkdagen worden gedaan kunnen eventueel de volgende werkdag bezorgt worden op een voor u geschikte locatie. Dat kan bij u aan de zaak zijn of op een werkplek ergens in Nederland. Dit geldt ook voor de Waddeneilanden!

Leveren in het buitenland

Heeft u een afleveradres in België of Luxemburg? Ook dat is geen probleem en in de meeste gevallen gratis (zie hierboven voor uitleg gratis levering)! Voor leveringen in Duitsland kunt u contact met uw accountmanager opnemen.

Levertijden en grote leveringen

Mocht een artikel in uw bestelling onverhoopt niet voorradig zijn dan stemmen wij met u af of u de bestelling ineens of eerst deels wilt ontvangen. De geschatte levertijd van een artikel kunt u vinden op de pagina van het betreffende artikel. Natuurlijk kunt u hiernaar ook informeren bij uw accountmanager of telefonisch bij een binnendienst medewerker.

Bij 'grote' leveringen als pakketten buis of watertanks dient er een heftruck o.i.d. op locatie beschikbaar te zijn. Mocht u hiervoor geen middelen ter beschikking hebben dan kunnen wij dit tegen meerprijs voor u verzorgen.

Nachtlevering

Soms kan het ook voorkomen dat u het handig vindt om uw bestelling al ’s nachts te laten bezorgen. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Middels onze vervoerder kunnen wij voor u regelen dat uw materiaal ’s nachts op een door u aangegeven vaste locatie geleverd wordt. Dit gaat altijd in overleg met uw accountmanager.

Hoe werkt het ’s nachts afleveren in de praktijk? Met de nachtservice kunnen wij uw bestelling afleveren op een vaste loslocatie. Deze locatie is door u ingericht als ruimte waar onze vervoerder de door u bestelde artikelen ’s nachts kan plaatsen, onze vervoerder krijgt de beschikking over een sleutel en eventuele alarmcode om zich toegang te verschaffen tot deze ruimte.

Punten van aandacht voor deze service:

  • Is de locatie toegankelijk met een vrachtwagen?
  • Mag er ’s nachts gelost worden met een vrachtauto?
  • Is de ruimte toegankelijk met een (elektrische) palletwagen?
  • Kan er lang-goed geplaatst worden (5 tot 6 meter)?

Wilt u meer informatie of gebruik maken van één van deze services dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager of medewerker binnendienst via telefoonnummer 0523-687 470. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden en benodigdheden voor nachtlevering!

Opslagcontainer op locatie

Een andere extra service die wij kunnen bieden is het plaatsen van een opslagcontainer op een door u aangegeven locatie. Deze ontvangstunit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld in combinatie met nachtlevering ’s nachts te leveren op een (bouw)locatie. Voordeel is dat u de door u bestelde goederen (’s nachts) geleverd krijgt in een unit waar verder niemand bij kan. Deze container kan in overleg worden gehuurd van Jarola of in bruikleen worden gekregen. U geeft aan waar de container geplaatst moet worden en wij zorgen er voor dat de container geplaatst wordt.

Altijd op de hoogte met Track & Trace

Na bestellen wilt u natuurlijk graag weten wanneer één en ander wordt afgeleverd. Via track & trace wordt u zo nauwkeurig mogelijk per e-mail geïnformeerd waar uw bestelling zich bevindt en wanneer deze wordt afgeleverd. Mochten bijvoorbeeld verkeersopstoppingen een aanleiding geven voor een verlate levering dan wordt u hier over bericht. Kortom, met ons track & trace systeem blijft u dus prima op de hoogte van uw bestellingen.

Bij het online plaatsen van uw bestelling ontvangt u een mail met daarin meer informatie over de verzending. Betreft het een postzending dan vindt u een link en track & trace code voor de website van PostNL, waardoor u kunt zien waar uw pakketje zich op dat moment bevindt en wanneer het pakket ongeveer afgeleverd wordt.

Bij bestellingen die niet per post verstuurd kunnen worden ontvangt u een e-mail met het verwachte tijdstip van leveren (met een bandbreedte van 2 uur, dus bijv. tussen 12.00 en 14.00 uur).