Maatregelen omtrent Coronavirus

Maatregelen omtrent Coronavirus

Bij Jarola Sales is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Gezien de extra maatregelen die door de Nederlandse regering en het RIVM zijn opgesteld om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, brengen wij u graag op de hoogte van de door ons opgestelde acties en maatregelen.

Online bestellen: veilig en verantwoord

Zoals gewoonlijk kunt u al onze producten online bestellen. Onze webshop is 24 uur per dag open en bij vragen of advies kunt u altijd contact opnemen via e-mail of telefoon. Om piekdrukte te voorkomen vragen we u orders zo vroeg mogelijk door te geven, zodat we hier goed op kunnen anticiperen m.b.t. ons logistiek centrum.

Bezorgen: bezorgservice blijft onveranderd

Onze bezorgservice blijft onveranderd. Zowel Post NL als Oegema Transport blijven zendingen bezorgen. Volg daarnaast de maatregelen van zowel Post NL als Oegema Transport op betreft het bezorgen van zendingen. De bevoorrading van ons distributiecentrum verloopt nu zoals gebruikelijk. Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer er veranderingen plaatsvinden.

Klantenservice: nog steeds goed bereikbaar

Onze klantenservice is nog steeds goed bereikbaar, u kunt zoals gewoonlijk op diverse manieren contact opnemen. Het kan zijn dat onze klantenservice wegens beperkte bezetting enige vertraging oploopt bij het beantwoorden van uw vragen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en eventuele nodige aanpassingen.

Goed om te weten:

  • Wij houden ons aan de richtlijnen die het RIVM stelt. Mochten deze veranderen dan nemen wij passende maatregelingen
  • Nieuwe acties en maatregelingen zullen wij tijdig op deze pagina publiceren
  • Wij doen er alles aan om de hygiĆ«ne en gezondheid op het hoogste niveau te houden, dit geldt ook voor ons hoofdkantoor, waar het grootste gedeelte van onze medewerkers inmiddels thuiswerkt
  • We blijven u als klant doorlopend ondersteunen