Markten | Jarola

Markten

Samen met onze klanten: groothandels, industrie, retail- en e-tail organisaties, kijken we waar we de business kunnen versterken. We zijn een partner voor de lange termijn. Efficiënt en effectief samenwerken, altijd open en transparant. Better business together!

Doelgroepen - Groothandel

Eén leverancier voor technische producten


Een breed assortiment voor de groothandel

Op zoek naar een leverancier die complete concepten aanbiedt, advies geeft over het assortiment en waar u persoonlijk contact mee heeft? Jarola is uw partner. Wij werken graag samen om de business te verbeteren.

Ons brede assortiment met hoogwaardige kwaliteit producten en merken op het gebied van water, elektra en lucht kunnen we uit voorraad leveren. Wij bieden complete verkoopconcepten. Samengestelde assortimenten op thema, incl. marketingondersteuning en begeleiding. Denk hierbij aan concepten voor beregening en waterinfiltratie. Compleet en door u zo aan te bieden aan uw klant. Onze specialisten zetten hun ervaring in en gebruiken data om u te ondersteunen bij uw assortimentskeuze. Alle producten bestelt u online via uw persoonlijke account. Heeft u een vraag dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon. Factureren doen we centraal of decentraal, maar net wat u wenst. We maken graag goede afspraken en zoeken naar slimme oplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel ons uw vraag.

Diensten - Kwaliteit

Efficiënt verkopen


Slimme oplossingen voor de retail en e-tail

Welk assortiment past bij uw klanten, uw winkel en de regio waar u gevestigd bent? Welke producten moet u dan op de ‘plank’ hebben liggen? Jarola denkt met u mee en geeft advies! Naast dat wij een breed assortiment met hoogwaardige kwaliteit producten en merken op het gebied van water, elektra en lucht hebben, werken we samen met u om de business te verbeteren. Wij denken in mogelijkheden.

We hebben 100.000 artikelen op voorraad en bieden complete verkoopconcepten op thema. De kennis van de producten, de markt en de data waarover we beschikken zetten we in om u te adviseren en de verkoop te stimuleren. Onze marketingafdeling denkt met u mee. Van het presenteren van de producten en het inrichten van stellingen tot het bedenken van gezamenlijke acties om klanten nog beter te bereiken. Onze specialisten staan klaar om uw technische hulpvragen te beantwoorden en te helpen bij het uitwerken van berekeningen, ontwerpen en plannen. Denk hierbij aan beregenings-, verlichtings-, regenwaterinfiltratie- en installatieplannen. En het leveren van grote artikelen in combinatie met kleine artikelen is voor ons geen probleem, dit doen we rechtstreeks vanuit ons eigen distributiecentrum. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel ons uw vraag.

Doelgroepen - Industrie

Specialistische producten just-in-time geleverd


Productadvies en voorraadoptimalisatie voor de maakindustrie

Op zoek naar een partij die met u meedenkt? Die verstand heeft van productieprocessen en de juiste producten levert? Jarola is uw partner. Van standaard producten op het gebied van water, elektra en lucht tot specialistische technische maatwerkproducten. Wij kunnen het leveren en u ondersteunen bij de keuze voor het juiste product. Uw vaste contactpersoon heeft ervaring met de inrichting van productieprocessen en wat hierbij komt kijken. We ondersteunen u met technische kennis en denken mee in het ontwikkelproces. Daarnaast zijn onze producten, waar nodig, voorzien van de juiste certificeringen en keurmerken.

Een efficiënte goederenstroom vinden we belangrijk, alleen zo kunnen we kostenefficiënt en snel leveren. Vanuit ons eigen distributiecentrum leveren wij uit voorraad. We hebben zelfs specifieke voorraden in ons magazijn liggen voor verschillende klanten in de maakindustrie, zodat we snel en op maat kunnen leveren. Ook leveren onder private label is mogelijk. Voor elke uitdaging is er een oplossing! Stel ons uw vraag.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Jarola altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 - 687 470 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar sales@jarola.com of gebruik ons contactformulier. Altijd antwoord binnen 1 werkdag