Diensten | Jarola

Diensten

Jarola levert hoogwaardige kwaliteit producten en merken op het gebied van water, elektra en lucht. Maar we vinden het misschien nog wel belangrijker om van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten en elkaar te versterken. Samen met u kijken we wat er nodig is. Wat is het beste product, assortiment of concept voor u? En hoe kunnen we dit in één goederenstroom voor u bundelen?

Een totaalpakket leveren en u ondersteunen, dat is wat we doen. Complete concepten, inclusief instore presentatie, kunnen we bieden. Onze specialisten staan voor u klaar met hun technische kennis en kunnen waar nodig trainingen verzorgen aan uw personeel of klanten. Wij denken in mogelijkheden, dus stel ons uw vraag.

Diensten - Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit producten en merken


Een breed en compleet assortiment

Jarola biedt een breed assortiment op het gebied van water, elektra en lucht. Daarbinnen hebben we verschillende complementaire producten en merken en bieden we maatwerkproducten. Kansrijke verkoopconcepten ontwikkelen we zelf. Een compleet assortimentsaanbod op thema, zoals beregening en waterinfiltratie, ondersteund met marketing en promotiemateriaal. Onze ervaren specialisten weten welk assortiment of product past bij uw vraagstuk.

Diensten - Assortiment

Assortiments- en productadvies


Advies gebaseerd op ervaring en data
De kennis van onze producten, de markt en de data waarover we beschikken zetten we proactief in om u het juiste advies te geven. Wat past er bij uw klanten, uw winkel en de regio waar u gevestigd bent? Zo bouwen we samen continu aan een goedlopend assortiment.

De maakindustrie ondersteunen we in hun keuze voor een product. We hebben kennis van productieprocessen en denken mee in het ontwikkelproces. Onze producten zijn, waar nodig, voorzien van de juiste certificeringen en keurmerken.

Beregeningsplan op maat
Tuinen in topconditie houden? Dan is beregening een essentieel onderdeel. Een goede beregeningsinstallatie bestaat uit een ontwerp, aanleg, management én het onderhoud. Wij bieden de service om u als klant te voorzien van een beregeningsplan op maat, afgestemd op uw situatie.


Diensten - Voorraad

Efficiënt in- en verkoopproces


Juiste voorraad gebaseerd op de juiste forecast

Waar kunnen we het in- en verkoopproces verbeteren? Hoe kunnen we u hierin nog beter ondersteunen? Vragen waar wij bij Jarola dagelijks mee bezig zijn. We monitoren wat u inkoopt en geven advies hoe dit efficiënter kan. We kijken naar wat u nodig heeft, hoeveel, wanneer en waar.

We zorgen voor een juiste voorraad door te sturen op en met een juiste forecast. Daarnaast bieden we oplossingen op maat. Voor verschillende klanten ligt er een specifieke voorraad in ons magazijn.

We ondersteunen uw verkoopproces. Onze specialisten zijn een hulplijn bij technische vragen en zij kunnen beregenings-, verlichtings-, regenwaterinfiltratie- en installatieplannen voor u maken. Zo kan u uw klant een compleet advies geven. Om de verkoop te stimuleren bieden we marketingondersteuning. Van marketingpakketten, het inrichten van stellingen tot actiematig samenwerken. Ook hebben we beeldmateriaal en productinformatie beschikbaar voor de presentatie van de producten op uw website.

Alle producten zijn online te bestellen via uw persoonlijke account. Ook kunnen we pdf-bestellingen automatisch inlezen. Zo kunnen we snel en accuraat leveren. Factureren doen we centraal of decentraal, maar net wat u wenst.

Diensten - Logistiek

Logistieke ondersteuning


Eindeloze mogelijkheden

Vanuit ons eigen distributiecentrum leveren wij uit voorraad en sturen wij de producten direct af. We hebben een efficiënte goederenstroom waardoor we kostenefficiënt en snel kunnen leveren. Het in één keer leveren van grote producten samen met kleingoed is voor ons geen probleem. Heeft u een specifieke voorraadwens? Wilt u graag bepaalde producten samen in één doos geleverd krijgen? Het liefst ‘s nachts? Of ziet u graag uw eigen artikelnummer op het product staan? Stel ons de vraag en wij kijken wat mogelijk is.

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Jarola altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Telefoon

Bel 0523 - 687 470 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar sales@jarola.com of gebruik ons contactformulier. Altijd antwoord binnen 1 werkdag